Projekt címe: Infrastruktúra és eszközbeszerzés az Energia Kazánjavító Kft.-nél

Kedvezményezett neve: ENERGIA Kazánjavító Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01374

Szerződött támogatás összege: 28,97 millió Ft

Támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalmának bemutatása: A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” felhívása alapján, az Energia Kazánjavító Kft. pályázatot nyújtott be. GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01374 azonosítószámú támogatási kérelem pozitív elbírálásban részesült. Az Európai Regionális Alapból finanszírozott visszatérítendő támogatás összege 28 969 997 Ft. A projekt elsődleges célja a kapacitás bővítése eszközbeszerzés által, valamint a telephely átalakítása és bővítése. A projekt költségvetését képezi még marketing tanácsadás igénybevétele és telephely világosításának korszerűsítése. Fentieken túl jelen projekt kiemelt célja a termelékenység növelése és a versenyképesség. A beszerzendő tételek elősegítik, hogy cégünk továbbra is megtarthassa kiemelkedő szerepét a kazánjavításban, ipari berendezések karbantartásában és technológiai szerelésekben. Ezzel együtt növelni tudja kapacitásait és a szolgáltatásainak minőségét egyaránt.

Projekt megvalósításának tervezett befejezési dátuma: 2023.08.31.Projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés az Energia Kazánjavító Kft-nél

Kedvezményezett neve: ENERGIA Kazánjavító Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00053

Szerződött támogatás összege: 7,3 millió Ft

Támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalmának bemutatása: A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” felhívása alapján, az Energia Kazánjavító Kft. pályázatot nyújtott be. A GINOP-1.2.8-20-2020-00053 azonosítószámú támogatási kérelem pozitív elbírálásban részesült. Az Európai Regionális Alapból finanszírozott visszatérítendő támogatás összege 7 301 393 Ft. A projekt elsődleges célja a koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése eszközbeszerzéssel, mely hozzájárul a munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartásához, illetve bővítéséhez a támogatás révén megvalósuló fejlesztéseken keresztül. Fentieken túl jelen projekt kiemelt célja a termelékenység növelése és a versenyképesség. A beszerzendő tételek elősegítik, hogy cégünk továbbra is megtarthassa kiemelkedő szerepét a kazánjavításban, ipari berendezések karbantartásában és technológiai szerelésekben. Ezzel együtt növelni tudja kapacitásait és a szolgáltatásainak minőségét egyaránt.

Projekt megvalósításának tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.


Projekt címe: Új pályakezdő gyakornok foglalkoztatása az Energia Kazánjavító Kft-nél.

Kedvezményezett neve: ENERGIA Kazánjavitó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-02892

Szerződött támogatás összege: 3 523 081 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: Az Energia Kazánjavító Kft. közel 20 éves múlttal rendelkezik, és egyre több megrendelés érkezik a vállalkozáshoz, szükséges a létszám bővítése mind fizikai, mind a szellemi munkát végzők körében. a fiatalok segítése érdekében a cég 25 év alatti gyakornokot foglalkoztat 9+4,5 hónapon keresztül, pénzügyi ügyintéző munkakörben, és a gyakornok megfelelő munkakörülményeinek biztosítása érdekében az Energia Kazánjavító Kft. e projekt keretében egy nyomtatógépet is vásárol. A gyakornok szakmai fejlődését egy mellé kirendelt vállalati gyakornoki kapcsolattartó is segíti. A gyakornok foglalkoztatásával az Energia Kft létszáma bővül, mely lehetővé teszi a cég fenntartható fejlődését, ezzel pedig a partnerek, vevők kiszolgálása gyorsabb és folyamatos lesz . A 9+4,5 hónapos szakmai tapasztalat révén a pénzügyi ügyintéző gyakornok komoly szakmai tapasztalatra és olyan készségekre (például kommunikációs készség, lényeglátás, részletekre való figyelés, csapatmunka, felelősségvállalás) tesz szert, melyek hosszú távú előnyöket biztosítanak számára.

Projekt megvalósításának tervezett befejezési dátuma: 2018.12.31.


Projekt címe: Pályakezdő gyakornok foglalkoztatása az ENERGIA Kazánjavító Kft-nél

Kedvezményezett neve: ENERGIA Kazánjavító Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00286

Szerződött támogatás összege: 3 296 310 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: A közel 20 éves múlttal rendelkező vállalkozásunkhoz egyre több megrendelés érkezik, és szükséges a létszám bővítése. A fiatalok segítése érdekében a cég 25 év alatti hegesztő gyakornokot foglalkoztat 9+4,5 hónapon keresztül. A hegesztő munkakörben foglalkoztatott gyakornok megfelelő munkakörülményeinek biztosítása érdekében az ENERGIA Kazánjavító Kft. a projekt keretében tárgyi eszközöket is vásárol. A gyakornok szakmai fejlődését egy mellé kirendelt vállalati kapcsolattartó is segíti. A 9+4,5 hónapos szakmai gyakorlat révén a hegesztő gyakornok komoly szakmai tapasztalatra és olyan készségekre (pl. kommunikációs készség, lényeglátás, részletekre való figyelés, csapatmunka, felelősségvállalás) tesz szert, melyek hosszú távú előnyöket biztosítanak számára.

Projekt megvalósításának tervezett befejezési dátuma: 2017.05.16.


Projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás az ENERGIA Kazánjavító Kft-nél.

Kedvezményezett neve: ENERGIA Kazánjavitó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00703

Szerződött támogatás összege: 15 750 628 Ft

Támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt eredményeként termelésbe állítottunk 1-1 db MITSUBISHI FG15N GRENDIA gázüzemű targoncát Ridgid 1224 1/2-4\" BSPT típusú menetvágó gépet, BRB 4 , Kit 5, EL típusú csővég megmunkáló gépet, GF4 típusú Csődaraboló és megmunkáló gépet, ISITAN-TR horizontális prést, UZMA-TR UZH 76 típusú tüskés csőhajlítót, MRB 1004 3 hengeres motoros hengerítőt, Airetool 850-600 típusú pneumatikus csővég behengerlő motort, BDS MAB 845 SB típusú mágnestalpas fúrógépet, fúrókészlettel, RIDGID HC-450 Körkivágó gépet, TECNA, Tí típusú Kézi ellenállás hegesztő gépet, Pi 350 AC/DC-V típusú hegesztőgépet, valamint 2 db TIG 160A típusú hegesztőgépet.

A Fejlesztéssel gyártóműhelyünk kapacitását mind mennyiségi mind minőségi tekintetben növeljük többek között olyan új eljárások bevezetésével, mint pl. alumínium szerkezetek hegesztése. A fejlesztés eredményeként lehetőségünk nyílik a személyi állományt is bővíteni, ezért vállaltuk a projekt keretében 1 fő új munkaerő felvételét.

Projekt megvalósításának tervezett befejezési dátuma: 2017.02.27.